AirPulse irányváltós mosókompresszor - Central Heating Kft.
Árajánlatkérés

AirPulse irányváltós mosókompresszor

Vegyszermentes fűtésrendszer tisztítás

Új termékünk az AirPulse irányváltós mosókompresszor, mely vegyszermentes technológiát kínál a fűtési rendszerek tisztítására és iszaptalanítására, illetve ivóvízvezetékek átmosására.

Az AirPulse irányváltós mosókompresszor egy erős elektromos töltő és öblítő egység a gyors és egyszerű töltéshez, öblítéshez és szellőztetéshez zárt rendszerekben. Az mosókompresszor pulzáló, sűrített levegő-víz keverékkel történő tisztítása következtében eltávolíthatók a hálózatból a szennyeződések, lerakódások és más nem kívánt anyagok. Ideális ivóvízrendszerekhez, kazánokhoz, radiátorokhoz, padló / falfűtéshez, illetve szolár rendszerekhez.

Feltöltés, átmosás, légtelenítés egy munkafázisban.

Professzionális gép ergonomikus kialakítással, mely könnyen hordozható és csatlakoztatható.

Nyomásjelzővel, nyomásszabályozó szeleppel felszerelt irányváltós készülék, két mosófokozat (impulzus és folyamatos) a kiváló tisztítási végeredményért. A készülékhez alapból tartozik egy gurulós kocsi kiegészítő nagy átmérőjű kerekekkel és fogantyúval a könnyebb szállíthatóság érdekében. Tömlő tartóval felszerelt, kis súlyú (22,5 kg) termék 9 literes légtartály térfogattal.

Jól bevált, nagy teljesítményű, halk járású egyfázisú motor, 0,75 kW, Be-/Kikapcsoló gombbal. Dupla dugattyús, nagy átviteli teljesítmény, 110 l/perc, zárt rendszerek gyors feltöltéséhez, hatékony átmosásához és légtelenítéséhez, valamint tartályok feltöltéséhez. 4 db (4 méter hosszúságú) flexibilis, átlátszó szövetbetétes műanyag tömlő, az előremenő- és a visszatérő vezetékhez, ¾”-os csőcsatlakozókkal, hőállóság ≤ 60 °C.

Rendkívül halk, ezáltal hétvégi munkavégzéshez is alkalmas.

AirPulse irányváltós mosókompresszor

AirPulse irányváltós mosókompresszor

Műszaki adatok:

Légtartály térfogata: 9 liter
Szállítási teljesítmény: 110 l / perc
Szállítónyomás: min 1bar-max 8bar / 115psi
Motor teljesítménye 0,75 kW / 1 LE
Zajszint: 42 dB
Súly: 22,5 kg
Méretek (Ma x Sz x Mé): 76 cm x 50 cm x 35 cm

Kérjen árajánlatot a termékre az árajánlatkérés gomb segítségével!

 

AirPulse irányváltós mosókompresszorAirPulse irányváltós mosókompresszorAirPulse irányváltós mosókompresszor