MÁGNESES VÍKŐMENTESÍTŐK - Central Heating Kft. | Fűtésrendszer tisztítás | Vízkezelés | Vízkőkezelés | Szűrőberendezések | Vízkőtelenítő szivattyúk | Mosókompresszor

MÁGNESES VÍKŐMENTESÍTŐK

A vízben fellelhető kalcium és magnézium sók mennyisége határozza meg a víz keménységét.  Melegítés hatására kalcium-karbonát (vízkő), és széndioxid keletkezik. A kalcium karbonát vízben nem oldódik, ezért lerakódik a felületen, a széndioxid pedig korróziót okoz.

A fenti problémákat permanens mágnes alkalmazásával oldjuk meg. Ha a víz mágneses mezőn halad át a kristályszerkezete megváltozik, aragonit képződik, ami vízben jól oldódik, ennek köszönhetően a kristályok nem tapadnak egymásra, így a vízkőképződés és a korrózió meggátolható.

A mágneses vízkőtelenítők telepítése nagyon egyszerű, nem igényel szakértelmet, bárki beszerelheti a vízrendszer, a vízmelegítő, bojler, mosó vagy mosogatógép elé. A beszerelt termék nem igényel karbantartást. A mágnes ereje igen nagy, ami hosszú élettartamot, és hosszútávú hatékonyságot biztosít.

Ez az eljárás teljesen környezetbarát a keletkező ásványi anyagok a vízben maradnak. Javul a készülékek hatásfoka, és élettartama, hosszú ideig megtartja a hatékonyságát.

Az Aquamax cég a mágneses vízkőtelenítők széles palettáját állítja elő, melyeket a következők szerint csoportosítjuk:

– utólag elhelyezhető mágnesek, már megépített hálózatra.

– szerelés folyamán beépíthető mágnesek

TERMÉKEK:

TITAN
Mágneses vízkő és korróziócsökkentő
XCAL ORION
Mágneses vízkőcsökkentő
MATRIX
Mágneses vízkőcsökkentő
XCAL 1800 / XCAL 2000 COMPACT / XCAL 6000
Mágneses vízkőcsökkentő
XCAL MEGAMAX / XCAL SHUTTLE
Mágneses vízkőcsökkentő
DIMA / DIMA L
Mágneses vízkőcsökkentő
ECO ONE / ECO MAX WATER
Mágneses vízkőcsökkentő