RÓLUNK - Central Heating Kft. | Vízkezelés, Vízkőkezelés

RÓLUNK

Central Heating LogoTörténet

Cégünket 1969-ben alapítottuk víz,- fűtés,- gázszerelés, fa és hulladék tüzelési kazánok gyártásával foglakoztunk. 1991-ben átalakultunk Central Heating Kft néven tovább folytattuk a már megkezdett tevékenységünket.

2002-ben a kivitelezést felszámoltuk és áttértünk a víztechnológiai termékek kereskedelmére. A víztechnológiai termékek hazai piacán úttörő szerepet vállalva kezdtünk el dolgozni. Elsőként egy német cég termékeivel próbálkoztunk, de hamar kiderült, hogy számunkra ez a kapcsolat és a termékskála nem volt elfogadható.

Az olasz gyártók felé fordulva találtuk meg azt a partnert és termékkínálatot, amivel a már megkezdett kereskedelmi tevékenységet folytathattuk, bővíthettük. Az olasz partnert a rugalmasság, a termékek magas fokú minősége és a kedvező ár jellemezte. Ez kb. 20 év múlva megváltozott, ezért, hogy továbbra is megfeleljünk partnereink elvárásainak felmérést végeztünk az olasz gyártók között és azt tapasztaltuk, hogy amíg meglevő partnerünk küszködik nehézségeivel, addig egy dinamikusan fejlődő, elszánt, elkötelezett fiatal gárda áruválasztékban, minőségben termékeivel az élre tört.

Cégünkben ekkor döntés fogalmazódott meg és felszámolta a már 23 éves kapcsolatot az eddigi partnerrel, és új gyártókkal, beszállítókkal szerződtünk. A technikai fejlődés, a meglevő partnereink igényeinek figyelembevétele tette szükségessé lépésünket.

Cégünk víztechnológiai termékek teljes palettáját kínálja a meglevő és az új partnerek részére.

Főbb jellemzők:

  • magas műszaki, minőségi színvonal
  • széles termékválaszték
  • piacképes ár
  • 2 év általános garancia termékeinkre
  • 10 év garancia egyes termékeinkre

Nyitottak vagyunk a műszaki, technikai fejlődés terén.

Célunk, partnereink gyors kiszolgálása, meglevő és új termékek minél szélesebb körben való megismertetése, ennek érdekében oktatásokat, bemutatókat szervezünk.