AZ AQUAMAXRÓL - Central Heating Kft. | Fűtésrendszer tisztítás | Vízkezelés | Vízkőkezelés | Szűrőberendezések | Vízkőtelenítő szivattyúk | Mosókompresszor

AZ AQUAMAXRÓL

aquamaxlogoAquamax S.r.l. bemutatása

Az Aquamax cég az olasz Marche régióban Loreto településen található. A céget 1995-ben egy fiatal üzletember és egy technikus alapította. Korán felismerték, hogy a kutatás és fejlesztés teheti naggyá, versenyképessé cégüket.

1996-ban a Milánói Expón (Expo Comfort Fiera Milano) mutatják be első termékcsaládjukat a PROMAX vízkőtelenítő szivattyúkat, és speciális vízkőoldó vegyszereiket, amik a hőcserélők tisztítására lettek kifejlesztve. Ugyanebben az évben megkezdődik a DOSAMAX arányosan adagoló készülékek gyártása is.

1997-ben az Aquamax egy fejlesztésbe kezd a vízkőtelenítő szivattyúk terén, 1998-1999-ben piacot robbant az EVOLUTION szivattyúkkal (Aquamax szabadalom). Az egész világon nagy sikert aratott és a piac egyik legjobb terméke lett. A fejlesztés tovább folytatódik és megjelennek a SUPAFLUSH típusú szivattyú modellek.

2002-ben új projekt valósul meg az XCAL mágneses vízkőmentesítő termékek gyártásával.

Eközben egy új szűrővel bővül palettájuk, mely a SUPAMEG nevet kapja és folyamatosan növekszik a termelés a PROMAX szivattyúk terén. Ezen kívül két új, terméket terveznek és gyártanak DOSAMAX 300 és DOSAMAX 400 néven, ami hatalmas siker. Ugyancsak piacra kerül a CRYSTAL WASH vízszűrő mosógépek védelmére.

2008-ban egy új szivattyú sorozat gyártása indul SOLAR néven, ezek a szivattyúk napelemek fagyállóval történő feltöltésére, tisztítására alkalmasak. A SOLAR szivattyúk kiváló sikert arattak az Aquamax termékek listáján.

2012-re a vízkezelés területén hatalmas sikert értek el termékeikkel lakossági és ipari területen egyaránt. Termékeik bemutatására az MCE Expokomfort-on Milánóban került sor, ahol bebizonyosodik, hogy a többi nagy víztechnológiai termékeket gyártó céggel képesek lépést tartani. Több nemzetközi kiállításon is szép eredménnyel képviseltette magát az Aquamax.

Az Aquamax cég fejlődését, megbízhatóságát egy fiatalos, dinamikus, szakmailag képzett csapat szavatolja.